Logo fra Rethink Days

Rethink Days giver idéer værdi - se video her

Rethink Days 2017 – lær at tænke som en iværksætter

De studerende får hjælp til at få virkeliggjort deres iværksætterdrømme og omsætte idéer til værdi.

75 studerende deltog den 13.-15. september på Rethink Days 2017. Her arbejdede de bl.a. med kreative processer og de udviklede evnen til at tænke nyt, se muligheder og omsætte idéer til værdi.

Formålet med Rethink Days, som blev afviklet på Erhvervsakademi Aarhus, er at hjælpe de studerende til at få virkeliggjort deres iværksætterdrømme og på længere sigt at åbne egen virksomhed.

Det sker ved, at de studerende bliver klædt på med værktøjer og kompetencer, så de er bevidste om, hvad det kræver at arbejde entreprenant. Derfor havde de studerende også mulighed for at sparre med forskellige eksperter i løbet af de tre dage og de blev trænet i at pitche deres idéer.

SoMe udnyttede tværfagligheden og vandt

Som en praktisk del af Rethink Days fik de studerende til opgave, at arbejde med konkrete idéer i grupper. Og der var indlagt en konkurrence, hvor den bedste idé blev kåret.

Vinderne blev gruppen SoMe som bestod af studerende fra professionsbacheloren i innovation og entrepreneurship fra Erhvervsakademi Aarhus og lærer- og pædagogstuderende fra VIA University College.

Gruppen havde udtænkt en idé til, hvordan undervisning kan struktureres, så elever lærer om digital mobning, og lærere får redskaber til undervisningen omkring mobning. I processen med at finde på idéen, havde gruppen stor glæde af, at de hver især kunne spille ind med deres forskellige fagligheder.

Tilbage i 2018

Der vil i foråret 2018 igen blive afholdt Rethink Days. Du kan følge med i hvor og hvornår på Facebook - Rethink Days 2018.

Entreprenørskab i uddannelserne er finansieret af EU’s Socialfond, Region Midtjylland og Herning-, Holstebro-, Horsens-, Randers-, Silkeborg-, Viborg- og Aarhus Kommune.