Joachim Sørensen fra virksomheden DELEBOKS

Boost din business bootcamp

Boost din business er et intensivt forløb for talentfulde og ambitiøse studenteriværksættere med egen virksomhed. Forløbet består af en bootcamp, hjemmearbejde og to workshops. Iværksætterne skal formulere nye vækstmål og udfordre forskellige vækstscenarier under forløbet.

De iværksættervirksomheder som deltager Boost din business, er udvalgt blandt alle iværksættervirksomheder på de uddannelsesinstitutioner, der er en del af projektet Entreprenørskab i uddannelserne.

For virksomhederne, som bliver inviteret til Boost din business, begynder det med en bootcamp.

På bootcampen er der både eksperter og andre iværksættere, der præsenterer cases, som sætter de fire vækstområder ind i en konkret, praktisk kontekst.

I perioden fra bootcampen frem mod de to efterfølgende workshops, skal iværksættervirksomhederne fokusere på de initiativer, der skal gøre dem i stand til at de boost-mål, som de har formuleret på bootcampen – altså hvordan kan de nå deres mål inden for de fire vækstområder.

Entreprenørskab i uddannelserne er finansieret af EU’s Socialfond, Region Midtjylland og Herning-, Holstebro-, Horsens-, Randers-, Silkeborg-, Viborg- og Aarhus Kommune.

Næste Boost-forløb

I foråret 2018 bliver der afholdt to boost-forløb. Datoerne for det første forløb står nedenfor, datoerne for det andet forløb følger:

  • Bootcamp: Fredag den 23. februar klokken 12.00 til lørdag den 24. februar klokken 12.00 på Diakonhøjskolen, Lyseng Allé, 8270 Højbjerg
  • Workshop I: Torsdag den 8. marts klokken 17.00-20.00 på GROW, Erhvervsakademi Aarhus, Sønderhøj 48, 8260 Viby J

  • Workshop II: Torsdag den 22. marts klokken 17.30-20.30 på Aarhus Universitets Studentervæksthus, Møllevangsallé 142, 8200 Aarhus N


Hvis du vil vide mere

Jeanette Ringgaard Svendsen
M: jesv@via.dk
T: 87 55 36 86

Vegar Lein Ausrød
M: vlaus@au.dk 
T: 93 50 87 43

Pernille Løve Kongensgaard
M: pkon@eaaa.dk
T: 72 28 61 45