Joachim Sørensen fra virksomheden DELEBOKS

Boost din business bootcamp

Boost din business er et intensivt forløb for talentfulde og ambitiøse studenteriværksættere med egen virksomhed. Forløbet består af en bootcamp, hjemmearbejde og to workshops. Iværksætterne skal formulere nye vækstmål og udfordre forskellige vækstscenarier under forløbet.

De iværksættervirksomheder som deltager Boost din business, er udvalgt blandt alle iværksættervirksomheder på de uddannelsesinstitutioner, der er en del af projektet Entreprenørskab i uddannelserne.

For virksomhederne, som bliver inviteret til Boost din business, begynder det med en bootcamp.

På bootcampen er der både eksperter og andre iværksættere, der præsenterer cases, som sætter de fire vækstområder ind i en konkret, praktisk kontekst.

De fire vækstområder vi vil fokusere på i forløbet er: 

  • Netværk og kompetencer
  • Økonomisk vækst
  • Markedsvækst
  • Konceptuel vækst/konceptudvikling

I perioden fra bootcampen frem mod de to efterfølgende workshops, skal iværksættervirksomhederne fokusere på de initiativer, der skal gøre dem i stand til at de boost-mål, som de har formuleret på bootcampen – altså hvordan kan de nå deres mål inden for de fire vækstområder.

Entreprenørskab i uddannelserne er finansieret af EU’s Socialfond, Region Midtjylland og Herning-, Holstebro-, Horsens-, Randers-, Silkeborg-, Viborg- og Aarhus Kommune.

Næste Boost-forløb

I foråret 2018 bliver der afholdt to boost-forløb. Det første forløb er blevet afholdt, datoerne for det andet forløb står nedenfor:

  • Bootcamp: Fredag den 20. april klokken 12.00 til lørdag den 21. april klokken 12.00 på Diakonhøjskolen, Lyseng Allé, 8270 Højbjerg
  • Workshop I: Onsdag den 9. Maj klokken 17.00-20.00 på GROW, Erhvervsakademi Aarhus, Sønderhøj 48, 8260 Viby J

  • Workshop II: Onsdag den 30. Maj klokken 17.00-20.00 på GROW, Erhvervsakademi Aarhus, Sønderhøj 48, 8260 Viby J


Hvis du vil vide mere

Pernille Løve Kongensgaard
M: pkon@eaaa.dk
T: +45 72 28 61 45

Louise Vilsgaard
M: lovi@eadania.dk
T: +45 28 94 15 44

Torben Kyster Nielsen
M: tokn@via.dk
T: +45 87 55 37 21