Kom til tre workshops om entreprenørskabsundervisning

Du kan deltage i tre forskellige forløb målrettet undervisere.

Tre workshops inden for entreprenørskabsundervisning - invitér dine kolleger i entreprenørskabskøkkenet

For at løfte undervisernes viden og kompetencer inden for innovations- og entreprenørskabsundervisnings, tilbyder projektet tre forskellige pakker af kompetenceudvikling målrettet undervisere fra projektets partnere. Få en smagsprøve på entreprenørskab (tre timers workshop), Design dit eget menukort i entreprenørskab (en dags workshop) og Eksperimentér i ”entreprenørskabskøkkenet” (to dags workshops) er titlerne på de tre workshops, som kan afholdes på din uddannelsesinstitution efter aftale med projektets kompetenceudviklingsgruppe.

Design dit eget menukort

Få en smagsprøve på entreprenørskab og design dit eget menukort i entreprenørskab indeholder bl.a. oplæg om, hvad entreprenørskab og innovation er i en uddannelseskontekst og hands-on undervisning i og med konkrete entreprenørskabsværktøjer gennem slides, workshops, refleksionsøvelser og film.

Eksperimentér i ”entreprenørskabskøkkenet” er målrettet undervisere, som har erfaring med undervisning i og med entreprenørskab/innovation. Forløbets fokus er på evaluering af entreprenørskabskompetencer og underviserrollen i entreprenørielle undervisningsforløb.

Se invitationerne til de tre workshops her:

  1. Design dit eget menukort i entreprenørskab
  2. Eksperimenter i entreprenørskabskøkkenet
  3. Få en smagsprøve på entreprenørskab

De tre workshops er udviklet af arbejdsgruppen fra Kompetenceudvikling for undervisere inden for entreprenørskabsundervisning, indsatsområde 3 i projektet.

Entreprenørskab i uddannelserne er finansieret af EU’s Socialfond, Region Midtjylland og Herning-, Holstebro-, Horsens-, Randers-, Silkeborg-, Viborg- og Aarhus Kommune.

Læs også