Joakim Krøyer Boost din business

Boost din business bootcamp

Boost din business er et intensivt forløb for talentfulde og ambitiøse studenteriværksættere med egen virksomhed. Forløbet består af en bootcamp, hjemmearbejde og en workshop. Iværksætterne skal formulere nye vækstmål og udfordre forskellige vækstscenarier under forløbet.

De iværksættervirksomheder som deltager Boost din business, er udvalgt blandt alle iværksættervirksomheder på de uddannelsesinstitutioner, der er en del af projektet Entreprenørskab i uddannelserne.

For virksomhederne, som bliver inviteret til Boost din business, begynder det med en bootcamp.

På bootcampen er der både eksperter og andre iværksættere, der præsenterer cases, som sætter de fire vækstområder ind i en konkret, praktisk kontekst.

De fire vækstområder vi vil fokusere på i forløbet er: 

  • Netværk og kompetencer
  • Økonomisk vækst
  • Markedsvækst
  • Konceptuel vækst/konceptudvikling

I perioden fra bootcampen frem mod den efterfølgende workshop, skal iværksættervirksomhederne fokusere på de initiativer, der skal gøre dem i stand til at de boost-mål, som de har formuleret på bootcampen – altså hvordan kan de nå deres mål inden for de fire vækstområder.

Entreprenørskab i uddannelserne er finansieret af EU’s Socialfond, Region Midtjylland og Herning-, Holstebro-, Horsens-, Randers-, Silkeborg-, Viborg- og Aarhus Kommune.

Næste Boost-forløb

I efteråret 2018 bliver der afholdt et boost-forløb til oktober. Se datoer for Bootcamp og workshop nedenfor. Sidste tilmelding er den 12. oktober 2018.

  • Bootcamp: Fredag den 26. oktober klokken 12.00 til den 27 oktober 2018 klokken 12.00 på Aarhus Hostel, Beringvej 1, 8361 Hasselager
  • Workshop onsdag den 21. november 2018. kl. 15.00-21.00 på Studentervæksthus Aarhus, Møllevangs Allé 142, 8200 Aarhus. 

Hvis du vil vide mere

Pernille Løve Kongensgaard
M: pkon@eaaa.dk
T: +45 72 28 61 45

Louise Vilsgaard
M: lovi@eadania.dk
T: +45 28 94 15 44