Joakim Krøyer Boost din business

Boost din business bootcamp

Boost din business er et intensivt forløb for talentfulde og ambitiøse studenteriværksættere med egen virksomhed. Forløbet består af en bootcamp, hjemmearbejde og en workshop. Iværksætterne skal formulere nye vækstmål og udfordre forskellige vækstscenarier under forløbet.

De iværksættervirksomheder som deltager Boost din business, er udvalgt blandt alle iværksættervirksomheder på de uddannelsesinstitutioner, der er en del af projektet Entreprenørskab i uddannelserne.

For virksomhederne, som bliver inviteret til Boost din business, begynder det med en bootcamp.

På bootcampen er der både eksperter og andre iværksættere, der præsenterer cases, som sætter de fire vækstområder ind i en konkret, praktisk kontekst.

De fire vækstområder vi vil fokusere på i forløbet er: 

  • Netværk og kompetencer
  • Økonomisk vækst
  • Markedsvækst
  • Konceptuel vækst/konceptudvikling

I perioden fra bootcampen frem mod den efterfølgende workshop, skal iværksættervirksomhederne fokusere på de initiativer, der skal gøre dem i stand til at de boost-mål, som de har formuleret på bootcampen.

Entreprenørskab i uddannelserne er finansieret af EU’s Socialfond, Region Midtjylland og Herning-, Holstebro-, Horsens-, Randers-, Silkeborg-, Viborg- og Aarhus Kommune.

Næste Boost-forløb

I foråret 2019 bliver der afholdt et boost-forløb til marts. Se datoer for Bootcamp og workshop nedenfor. Sidste tilmelding er den 27. marts 2019.

  • Bootcamp: Fredag den 5. april klokken 12.00 til den 6. april klokken 12.00 på Diakonhøjskolen Lyseng Allé 15, 8270 Højbjerg.
  • Workshop onsdag den 1. maj kl. 15.00 – 21.00 på Studentervæksthuset Aarhus, Møllevangs Allé 142, 8200 Aarhus 

Hvis du vil vide mere

Pernille Løve Kongensgaard
M: pkon@eaaa.dk
T: +45 72 28 61 45

Vegar Lein Ausrød
M: vlaus@au.dk
T: +45 93 50 87 43