Boost din business bootcamp

Boost din business er et intensivt forløb for talentfulde og ambitiøse studenteriværksættere med egen virksomhed. Forløbet består af en bootcamp, hjemmearbejde og en workshop. Iværksætterne skal formulere nye vækstmål og udfordre forskellige vækstscenarier under forløbet.

Har du svært ved at få din virksomhed til at vokse, så skal du stille dig selv disse spørgsmål:

 • Sælger du noget?
 • Sælger du til de rigtige?
 • Har du nu det helt rigtige koncept? 
 • Har du de rigtige kompetencer i virksomheden?
 • Kan du anvende dit netværk bedre?

Så er BOOST et forløb, der kan sætte skub i din virksomhed.

BOOST er et gratis intensivt forløb for studenteriværksættere, hvor du kommer til at formulere nye vækstmål og udfordre forskellige vækstscenarier for at gøre din virksomhed mere bæredygtig.

Bootcamp, hjemmearbejde og en workshop

BOOST-forløbet består af en bootcamp, hjemmearbejde og en workshop.

Datoerne er:

 • Bootcamp: Fredag den 6. november kl. 12.00 – Lørdag den 7. november kl. 12.00  på Diakonhøjskolen, Lyseng Allé, 8270 Højbjerg (Aarhus)
 • Workshop: Tirsdag den 24. november kl. 17.00 - 21.00 i The Kitchen, AU Incubator.

Bootcampen klæder dig på til at arbejde konkret med forskellige vækstscenarier for din virksomhed. Gennem skarpe teoretiske oplæg introducerer vi forskellige vækstforståelser: Konceptuel vækst, økonomiske vækst, markedsvækst og netværks- og kompetencevækst.

Udvalgte eksperter eller iværksættere præsenterer cases, der kobler sig på disse vækstforståelser og undervejs arbejder du med velvalgte tools, der gør dig skarpere på dit ’næste, bedste skridt’ frem mod vækst.

Ud over inspiration og sparring fra andre ambitiøse iværksættere tilbyder bootcampen fuld forplejning og overnatning på Diakonhøjskolens konferenceafdeling. Medbring bare tandbørsten og dynebetræk.

I perioden fra bootcampen frem mod den efterfølgende workshop vil du fokusere på de initiativer, der skal gøre dig i stand til at nå de BOOST-mål, som du har formuleret på bootcampen.

Kriterier for tilmelding er

At du forpligter dig til at deltage aktivt på både Bootcamp og Workshop.

At du har en form for problem-solution fit, dvs. salg eller at der er flere indikationer fra kunder, partnere etc. på at ideen har potentiale.

At du forpligter sig på at arbejde med projektet.

At du ikke behøver have et registreret CVR nr. for at deltage.

At minimum en fra din virksomhed er studerende på VIA University College, Aarhus Universitet, Erhvervsakademi Aarhus, DANIA eller Erhvervsakademi MidtVest. 

BOOST er ikke et idegenereringsforløb, men en BOOST af allerede eksisterende ide/virksomhed. 

Tilmelding

Tilmelding på mail til Anette Bavnshøj anba@via.dk eller Henrik Mariendal Andersen hman@via.dk senest den 26. oktober med følgende informationer:

 • Navn på virksomhed
 • Navn, tlf.nr og mail på deltagere til BOOST
 • Antal fra virksomheden som skal overnatte fra fredag til lørdag (Bootcamp). Vi anbefaler at så mange som mulig overnatter.
 • Evt. madforbehold som allergi, vegetar/veganer etc.
 • 10 linjers beskrivelse af virksomheden/koncept

BOOST-forløbet arrangeres som en del af projekt Entreprenørskab i uddannelserne og er støttet økonomisk af Den Europæiske Socialfond.

Læs også